Информационен бюлетин за професионалисти
Май 2016 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с майското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

Покривни течове? Наводнени приземни и подземни помещения? Просмукваща се, през цокъла, влага? Възникване на мухъл и плесен в помещенията? Всички тези проблеми, спохождащи ни през, придружените от засилени валежи пролетни месеци, извеждат на преден план въпросът доколко сме подготвени да им противостоим.

Майското издание на нашия бюлетин се фокусира върху ефективните резултати от работата с продуктовите и системни хидроизолационни решения, част от нашето портфолио. Ще обърнем внимание на широкоспектърното приложение на хидроизолационните ни шламове, както и на изпитаната надеждност на битумните хидроизолационни решения като мембрани, керемиди, пасти, грундове, ленти, уплътнители и др. Ще ви предоставим и практически съвети за правилно изпълнение на хидроизолационните дейности при специфични площи като терасите и плоските покриви.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

Хидроизолационна лента, трислойна

Еластична хидроизолационна лента за водоплътно запечатване на съединителни, разширителни ъглови и други активни фуги.
 
 
 
Хидроизолационните шламове представляват ефективни решения на циментова основа, образуващи непрекъснат водонепроницаем филм. Положеното покритие се характеризира с особена якост на сцепление с основата и гарантирана устойчивост на външни влияния. Хидроизолационните шламове на МАРИСАН са особено еластични и устойчиви срещу възникването на пукнатини.
 
 
Битумните хидроизолации, мембрани и керемиди съчетават в себе си изпитаните, от хилядолетия, предимства на битумът като изолационен материал. Специфичните качества на тези продукти позволяват прилагането им върху разнообразни, критични строителни повърхности, включително и такива с голям наклон и сложна геометрия, без това да влияе върху тяхната надеждност и дълготрайно експлоатационно качество.
 
 
Терасите и плоските покриви перманентно биват подлагани на тежки външни влияния като дъжд, слънце, индустриални газове, човешка дейност, замръзване и разтопяване на водата в порите на материалите, линейни разширения и т.н. Това рефлектира негативно върху устойчивостта на конструкцията като често води и до проникване на влага в помещенията. От тук се извежда и твърдението, че животът на една тераса зависи основно от качественото изпълнение на нейната хидроизолация.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.