Информационен бюлетин за професионалисти
Октомври 2016 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с октомврийското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

Климатичните промени и тази година размиха сезоните и направиха прехода между горещото лято и суровата зима далеч по-рязък. Това отново ни кара да се запитаме доколко ние и нашите домове сме подготвени за предстоящите студени месеци.

В тазмесечното издание на нашия бюлетин насочваме фокусира си към отделните компоненти, изграждащи една надеждна и функционална топлоизолационна система, както и основните функции, които трябва да изпълнява тя. Ще обърнем внимание на характеристиките, които трябва да притежава една шпакловъчна смес, за да гарантира устойчивостта на положените топлоизолационни плочи. Ще анализираме топлоизолационните свойства на ТЕРАПОР® EPS – надежден избор за осезаемо редуциране на топлинните загуби и съхранение на комфортния климат в помещенията. Фокусът ни ще попадне и върху подобрените класове на горимост на най-разпространените финишни покрития за топлоизолационни системи – фасадните мазилки.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ТЕРМОФЛЕКС® SUPER STAR

Еластичен разтвор с повишена якост за лепене и шпакловане на топлоизолационни плочи от експандиран (EPS) и екструдиран (XPS) полистирен, при силно натоварени фасади.
 
 
 
Вложените в структурата на материала графитни абсорбатори и рефлектори, позволяват редуциране на енергийните разходи с до 80%. Благодарение на тях, ТЕРАПОР® EPS притежава до 20% по-добри топлоизолационни характеристики в сравнение със стандартния EPS. Особено подходящ за нискоенергийни, пасивни и други сгради, нуждаещи се от по-ефективна изолация, ТЕРАПОР® EPS позволява постигане на отлични топло и звукоизолационни свойства при при значително намалена дебелина на панелите.
 
 
Пастообразните мазилки от серията ТЕРМОФЛЕКС® PRO вече притежават подобрен клас на горимост (A2). Благодарение на това, финишните покрития се характеризират като негорими, спомагайки за значителното подобрение на цялостната пожаробезопасност на системата. Подобрената структура на мазилките ги превръща в устойчива бариера срещу разрастване на възникнали пожари, задържаща пламъците и съхраняваща здравината на конструкцията възможно най-дълго време.
 
 
Осъзнавайки важността на информирания избор, специалистите в МАРИСАН създадоха специален наръчник, съдържащ най-важното, което трябва да знаем за топлоизолационните системи. В него ще откриете подробна информация относно различните области на приложение и тяхната специфика, предимствата на различните топлоизолационни материали, както и ред други полезни съвети, целящи да ви спестят значително време и ресурси.
 
 
Нагледен пример за ефективните резултати от работата с предлаганите от нас топлоизолационни решения, се явява пасивна къща „Кладница“. Изборът на материали е изцяло съобразен със спецификите на проекта и постигането на заложената, зад неговото изпълнение, цел – изграждане на функционално и естетически издържано жилищно пространство с нулево енергийно потребление.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.