Информационен бюлетин за професионалисти
  Юли 2018 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви със юлското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

Лятото обикновено е периодът, в който разполагаме с повече време за започването на по-специфични и трудоемки строително-ремонтни дейности. В тазмесечното издание на нашия бюлетин за професионалисти ще насочим своя фокус към правилното изпълнение на подовите системи в жилищни, търговски и обществени сгради, както и към най-подходящите продуктови решения за тази цел

Възлова тема в юлския бюлетин заема премиум решението в нашето портфолио от подови разтвори – саморазливната циментово-полимерна замазка ТЕРАФЛЕКС® LEVEL PRO. Ще разгледаме подробно и редицата предимства от работата с ЦИМЕНТОЛ® - перфектното решение при нужда от оформяне на слоеве с по-голяма дебелина и товароносимост. В следващите теми ще насочим фокуса си и към БЕТОНКОНТАКТ - контактният и свързващ грунд, подсигуряващ сигурното сцепление към гладки, плътни и непопиващи бетонови повърхности.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт www.marisanbg.com или корпоративния ни блог http://blog.marisanbg.com/   

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ТЕРMOЛЕКС® EPS UNDERFLOOR – подложка за подово отопление

Tоплоизолационна плоча за бърз и ефикасен монтаж на водно подово отопление с дистанционери за фиксиране на тръби, драстично намаляваща топлинните загуби.
 
 
 
Високотехнологичната саморазливна замазка подсигурява прецизното и равномерно изравняване на подове в интериора. След полагане, слоят се втвърдява бързо, без напукване, гарантирайки постигане на гладка, хомогенна и самонивелираща се основа преди полагане на керамични плочи, ламинат, паркет, мокет, балатум, PVC и др. Подходяща за изравняване на керамични, гипсови, циментови и дървени подове, както и такива с вградено отопление.
 
 
Продуктът е подходящ за ръчно полагане като изравнителна, плаваща или свързана замазка в слоеве с дебелина от 10 мм до 80 мм. Препоръчва се за употреба под хидроизолационни покрития на всякаква основа във влажни и мокри помещения, балкони, тераси, покриви и др. Продуктът е подходящ за полагане под финишни подови покрития като мокети, PVC, коркови, керамични или каменни покрития, паркет и др.
 
 
Специализирания свързващ грунд създава идеален контактен слой със сигурно и равномерно разпределение на сцеплението към всички гладки, плътни, полирани и непопиващи бетонови повърхности. Препоръчва се при полагане на мазилки, замазки и шпакловки на гипсова основа върху гладко кофрирани бетонови повърхности с ограничено водопопиване, както и към стени и тавани от готови бетонови елементи.
 
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.