logo
+359-82-519 721 | info@marisanbg.com |
 
Teraflex Sanitary
Уважаеми клиенти,
 
Представяме част от решенията в професионалната серия лепила за плочки клас C2TE и C2TE-S1 на МАРИСАН. С тях можете да лепите абсорбиращи и неабсорбиращи облицовки, широкоформатни плочи, естествен камък, гранитогрес, теракота, стъклокерамика и други в интериора и екстериора. Те гарантират екстремно здрава и еластична връзка с деформируеми и критични основи, стари плочки, подове с вградено отопление и др.
 
В бюлетина са поместени полезни съвети, видеа, уеб инструменти и отстъпки за компонентите от системата за керамични облицовки ТЕРАФЛЕКС®.
 
С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 
01
 
 
ТЕРАФЛЕКС® PLATINIUM лепило от най-висок клас C2TE-S1
 
 
Teraflex-Gold
Премиум лепило за лепене на неабсорбиращи облицовки върху критични основи, подово отопление и стари плочки. Образува здрава и еластична връзка с основата. Перфектно решение при бани, балкони, тераси, фасади и други натоварени площи.
Виж повече polygon
02
 
 
ТЕРАФЛЕКС® GOLD високоякостно лепило клас C2TE
 
 
За лепене на гранитогрес, керамика, камък и тежки облицовки върху деформируеми основи в натоварени площи като бани, балкони, тераси, покриви и др. Здравината и високата еластичност позволяват дебелослойно и тънкослойно лепене всякакви основи.
Фугиращи смеси
03
 
 
ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX подобрено флексово лепило клас C2TE
 
 
За еластично лепене на гранитогрес, широкоформатни и тежки облицовки (60х60 см). Гарантира лесна обработваемост и сигурно фиксиране на облицовката върху подове с вградено отопление, силно натоварени вътрешни и нормално натоварени външни площи.
04
 
 
Ръководство за лепене на плочки при критични и силно натоварени метални основи
 
 
Запознайте се с особеностите в облицоването на критични основи в корабостроенето, при асансьори, стълбища и други специфични случаи, при които керамичните облицовки са подложени на екстремни и разнопосочни натоварвания.
Виж повече polygon
mixed
 
05
 
Конфигуратор на фуги и плочки
 
 
безплатният помощник за Вашия проект
 
 
Уеб асистентът предоставя възможност за планиране разположението на плочките в банята и изготвяне на проект за стените и пода. Софтуерът улеснява и планирането на проекти за полагане на плочки в окръжност. Генерираната скица на помещението може да се изтегли в мащаб 1:1. Програмата изчислява и нужното количество лепило и фугираща смес за комфортното изпълнение на проекта.
responsive
Съвети за правилно лепене на плочки.
 
 
видео инструктаж
 
 
video
В това видео разглеждаме колко важно всъщност е правилното нанасяне на лепило за плочки за осигуряването на дълготрайната стабилност на облицовката.
Разсясняваме и какви са рисковете и последствията при неспазването на установената методология и как да ги предотвратите.
Референтни обекти
Референтни обекти
Референтни обекти
Апарт хотел
 
Хотел „Оазис Бийч Клуб“
 
гр. Лозенец
Виж повече polygon
Референтни обекти
facebook twitter pinterest
 
 
ПРОДУКТИ ИНФО ЗОНА УСЛУГИ КОНТАКТИ
 
 
{{SenderInfoLine}}
Източна Промишлена Зона
моб: +359-88-5005053
info@marisanbg.com
Общи условия
 
Политика за поверителност
 
Ако не желаете повече да получавате тези имейли можете да се отпишете тук