logo
+359-82-519 721 | info@marisanbg.com |
 
Teraflex Sanitary
Teraflex Sanitary
Teraflex Sanitary
01
 
 
Системи за керамични покрития
 
 
Teraflex-Gold
Системите за керамични покрития ТЕРАФЛЕКС® са обединени около високоякостните и силно еластични лепила за комфортно полагане на абсорбиращи и неабсорбиращи облицовки, широкоформатни плочи, естествен камък, гранитогрес, теракота, стъклокерамика и други в интериора и екстериора. В тях влизат още грундове за подготовка на различни основи, еластични фугиращи смеси и санитарни силикони.
Виж повече polygon
02
 
 
ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K за безкомпромисно справяне с водата и влагата
 
 
Еластичната двукомпонентна циментова хидроизолация гарантира трайно хидроизолиране от най-висок клас на площи, подложени на постоянна влага или течаща вода. В комбинация със система за керамични облицовки обезпечава стопроцентовата защита на тераси, балкони, бани и др.
Фугиращи смеси
03
 
 
ХИДРОЗОЛ® FLEX GUM 1-K – лесна и бърза хидроизолационна защита
 
 
Еднокомпонентната течна мембрана се полага бързо и безпроблемно върху повърхности с всякаква форма и геометрия, включително вертикални и наклонени участъци. Продуктът гарантира дълготрайната защита на балкони, тераси, покриви, бани и други площи, изложени на тежки атмосферни условия.
04
 
 
ХИДРОЗОЛ® HYDRO ROOF – сигурният начин да защитим покрива от водата и влагата
 
 
Хибридната силно еластична и UV-устойчива паста е надежден начин за хидроизолиране на покриви или ремонт на стари хидроизолации. Гарантира перфектна адхезия към бетон, цимент, стар битум, дърво и метал – перфектен избор за защита на покриви, тераси, козирки, веранди и всякакви площи със сложна геометрия.
Фугиращи смеси
05
 
 
Портал „Хидроизолации“ – всичко за хидроизолирането на едно място!
 
 
Най-честият въпрос с хидроизолациите е откъде да започнем и какво решение да изберем. За да му отговорим създадохме специализиран портал, спомагащ за бързо справяне с всеки казус. Изберете желаното приложение и страницата автоматично предлага най-подходящите продукти, полезни съвети, видео инструктажи и др. Така проектът намира цялостно решение – от избор на продукт, до неговата покупка и доставка!
Виж повече polygon
mixed
 
06
 
Конфигуратор на фуги и плочки
 
 
безплатният помощник за Вашия проект
 
 
Уеб асистентът предоставя възможност за планиране разположението на плочките в банята и изготвяне на проект за стените и пода. Софтуерът улеснява и планирането на проекти за полагане на плочки в окръжност. Генерираната скица на помещението може да се изтегли в мащаб 1:1. Програмата изчислява и нужното количество лепило и фугираща смес за комфортното изпълнение на проекта.
responsive
Хидроизолация и лепене на плочки на балкон или открита тераса.
 
 
видео инструктаж
 
 
video
Видеото разглежда цялостния процес на изпълнение на един балкон или октрита тераса – от оформяне на сифона, през полагане на хидроизолация, до лепенето на плочките и уплътняването на фугите.
Разсясняваме и какви са рисковете и последствията при неспазването на установената методология и как да ги предотвратите.
Референтни обекти
Референтни обекти
Референтни обекти
Луксозен комплекс
 
LIGHTHOUSE GOLF RESORT“
 
р-н Балчик
Виж повече polygon
Референтни обекти
facebook twitter pinterest
 
 
ПРОДУКТИ ИНФО ЗОНА УСЛУГИ КОНТАКТИ
 
 
{{SenderInfoLine}}
Източна Промишлена Зона
моб: +359-88-5005053
info@marisanbg.com
Общи условия
 
Политика за поверителност
 
Ако не желаете повече да получавате тези имейли можете да се отпишете тук